En beskrivning av mig.

A description of me.

This is only provided in Swedish, to make you non-swedes feel inferior in front of a language that you might not know... Tremble ;)
I lied, you can see it in English, if you must

Jag har lyckats hitta en bild på mig (den finns också i svartvitt). Det har inte varit helt lätt, kan jag tala om...

Tja, jag är född 22:a april 1971, i Bromma församling, Stockholm. Jag tycker att datorer är ganska roliga saker och har således skaffat mig min utkomst genom att sköta om dem, framförallt un*x-maskiner av olika smaker. I brist på bättre saker att göra så har jag skrivit en del små saker.

Jag studerar just nu datateknik här på LiTH, något jag gjort sedan hösten 1995. Hur bra det går? Om vi säger så här, om någon erbjöd mig 200 mot 1 på att jag blir klar i tid, så skulle jag inte satsa några pengar...

Jag är dessutom aktiv i skolans filmförening, Kårrullen, som maskinist (snart i alla fall, tillfälligtvis är jag lärling).

Jag bor och heter en massa saker:
Namn: Göte Ingvar Mattsson
Adress: Björnkärrsgatan 7 A:12
581 52 LINKÖPING
Tele: 013-26 07 78 Sökare: 0740-15 72 74 (tror jag...) Email: ingvar@ctrl-c.liu.se (föreningen) eller ingvar@cat.rydnet.lysator.liu.se.

Vad finns det mer att säga?

Massor...
Jag ska ta och rabbla upp en del saker. Jag är lagom lång, lagom tung och katt-{ägd,ägare,sambo}. Jag tycker om att förvirra min omgivning, vilket jag misstänker att den har märkt. Jag är förtjust i flickor, fast inte just nu, eller nå't. Jag har ett långt, dunkelt förflutet som föreningsmänniska, något jag försöker förtränga. Detta eftersom jag har en tendens till att (dumt nog) vara frivillig till styrelser. Jag antar (obs antar) att detta är ett masochistiskt drag hos mig, eftersom jag vet att jag varken borde, orkar eller har tid med det. Jag tycker om datorer, eftersom de är lättare att förstå än flickor. Jag är rätt förtjust i psykologi, filosofi och så, eftersom jag förundras av människor, då de är knepigare att förstå än datorer.

Över lag är jag nog som de flesta andra, jag har två ben, två armar och två ögon. Dessa sitter (som Mika skulle ha sagt) på varsin sida av min näsa.

Jag tycker, som sagt, om datorer. Jag är förtjust i att skriva små meningslösa saker i LISP och i C. OM någon känner till en bra, kompilerande och fungerande APL för Linux, droppa mig en brevrulle. Som du kanske anar, så tycker jag att Nethack är ett skojigt spel. Hade jag mer tid skulle jag nog börja träna ju jutsu igen, men... Det sistnämnda borde jag nog inte i alla fall, eftersom mina knän mer påminner om en växellåda som har fått backen ilagd, i hundranitti...

Föreningsmänniska, sade jag? Jo... En och annan har det blivit genom åren. Min grundläggande föreningsbakgrund fick jag inom Förbundet Unga Forskare. Den första UF-förening jag var med i hette "Jakobsbergs Unga Forskareförening" (JUF). Där var jag ordförande första året jag var med, eftersom föreningen var, ska vi säga... död innan jag drog igång den igen. Tack Adrian! Sedan vart det fler. Och fler. Och fler... I någon form av ordning var de:

Just det, jag satt med i en distriktsstyrelse också. UFS, Unga Forskares Stockholmsdistrikt. Jag vet inte om jag törs säga mer nu... Det börjar kännas utlämnande (jag har under en tid försökt disassociera mig med FUF, men ens gamla rötter släpper inte taget, liksom).

Vad mer? Filosofi, sade jag. Jo, jag har läst praktisk filosofi i två terminer. Det är ett givande ämne, men jag tror att teoretisk filosofi är mer lämpat för mig. Jag vet inte riktigt varför, det är bara en känsla jag har.

Vad jag gör nu för tiden? Tja, jag spenderar alldeles för mycket tid framför cat, min hemdator. Jag spenderar för mycket tid med att försöka lära mig VMS på Ctrl-C. Jag försöker panikartat att skaffa mig någon som helst ordning på mitt liv. Inte för att det hjälper, eller att någon skulle bry sig, men...
Höll på att glömma. Jag läser ju nys och sänder radio också! I nys hittar man mig (alldeles för ofta) i alt.sysadmin.recovery och i radio hittar man mig bara om man finns i Linköping (närmare bestämt Radio Ryd).

En del skoj folk finns att finna i WWW.

Jag tycker bättre om att skriva på svenska än på engelska, mest för att det retar andra. Mer än så och jag får be er att skicka brev till mig.

Integral z-squared dz; from one to the square root of three;
times the cosine;
of three pi through nine;
equals log of the cube root of 'e'

This page is not completed due to construction. Please do not access this URL until the document is ready. Thank you for your cooperation.