Ctrl-t #6, Okt 1995

Ctrl-T är en elektronisk medlemsbulletin för datorföreningen Ctrl-C. Ctrl-T sänds ut med eletronisk post till samtliga medlemmar och kan även läsas i WWW på http://www.ctrl-c.liu.se/cc/ctrl-t/

Redax: Mika Perälä <mikap@ctrl-c.liu.se>


I detta nummer:

 1. Ctrl-T
 2. Årsmötet
 3. Datorkrångel
 4. Festkommittén
 5. Myspysdag
 6. Gamla nyheter i repris!

1. Ctrl-T

Nu är det dags för mig att axla redaktörens post igen. För det första kan jag ju säga att jag tycker att intresset för Ctrl-T verkar vara i det svagaste laget. Därför ska jag göra en lite undersökning... Ifall just DU läser detta nummer av Ctrl-T, skicka då ett brev till mikap@ctrl-c.liu.se.

Vi är fortfarande på jakt efter fler frivilliga redaktörer. Ifall du är intresserad av att knåpa ihop ett nummer av Ctrl-T så skicka ett brev till: ctrl-t@ctrl-c.liu.se.


2. Årsmöte

Onsdagen den 11/10 samlades ett gäng hågade personer i T.E huset för att diskutera Ctrl-C och annat sådant. Ett årsmöte var det, kort och gott. Vi valde en ny sekreterare i form av Pontus Lidman <pontus@ctrl-c.liu.se> och två revisorer: Henrik Rindlöw <ridlow@ctrl-c.liu.se> och Mattias Lönnqvist <malo@ctrl-c.liu.se>.

På mötet adjungerades ett par kakor och i snabb takt avverkade vi punkterna på dagordningen.


3. Datorkrångel

Det har varit lite bekymmer med Angela på sista tiden. Ett kraftaggregat lyckades tydligen med att ge upp. Efter en hjälteinsats av Martin "Galen" Persson <martin@ctrl-c.liu.se> och Robert "Ordph" Nydahl <nydahl@ctrl-c.liu.se> så funkar det nu i alla fall.

Jag ska dessutom passa på att tacka somliga för att vi har ett så väl fungerade system trots allt trassel. Tack ska ni ha! Ni vet vilka ni är.


4. Festkommittén

Efter årsmötet har festkommittén fått en tillökning av ett antal personer. Andreas Pettersson <peta@ctrl-c.liu.se> och Ingvar Mattsson <ingvar@ctrl-c.liu.se>.

Det finns nu även en liten postlista dit man kan skicka brev för att fråga om hur det går med fester och om man vill hjälpa till eller så. Den heter: festkommitte@ctrl-c.liu.se.


5. Myspysdag

Någongång framöver så kommer det att dyka upp en Ctrl-C myspysdag. Det lutar starkt åt lördagen den 28/10. Mer information kommer per mail.

6. Gamla nyheter i repris!

Aktiv:
    Vi har en postlista som heter aktiv@ctrl-c.liu.se.
    Den är tänkt för folk som kanske vill bli lite aktiva i föreningen,
    eller vill veta lite mera om vad som händer.
    Såhär blir du medlem:

    ANGELA$ mail
    MAIL> send
    To: aktiv-request
    
    subscribe
    <Ctrl-Z>

Fotnot: En postlista är ett sätt att distribuera ett brev till många
    mottagare på samma gång.

Märken:
    Det finns mycket fina Ctrl-C märken att köpa. 20 kr kostar de och
    är väl värda sitt pris! Ta kontakt med kassören, Daniel Högkvist
    .

Se till att ha fönster och dörrar stängda på natten. Man vet aldrig när Styrelsen kan komma och hälsa på! Lev väl... Muahahaha! /Redax, tillika Vice Ordförande Redax för nästa nummer: Mika Perälä <mikap@ctrl-c.liu.se>
Htmlifierad av Mika Perälä <mikap@ctrl-c.liu.se>