CTRL-T #3, Maj 1995

Ctrl-T är en elektronisk medlemsbulletin för datorföreningen Ctrl-C. Ctrl-T sänds ut med eletronisk post till samtliga medlemmar och kan även läsas i WWW på http://www.ctrl-c.liu.se/cc/ctrl-t/

Redax: Patrik Olsson <po@ctrl-c.liu.se>


I detta nummer:

1. Redax
2. Pulflytten
3. Revisor
4. Tetrismästare
5. Fest


1. Redax

Här är alltså #3 av Ctrl-T. Något sen men ändå. Det är mycket ont om material denna gång och ber därför CTrl-C:s medlemmar att skriva mer. Hoppas ändå att denna utgåva skall vara till nöje.

(Redax)


2. Pulflytten

Äntligen så var den efterlängtade pulflytten klar! Nu har vi ett mycket större men ändå lika mysigt pul. Eftersom fler X-terminaler och arbetsstationer får plats, har dessa uppmonterats och används flitigt. Är det månne dags för en av de populära pulfesterna igen?

(Redax)


3. Revisor

Revisor sökes:

Ctrl-C behöver någon som kan ställa upp som revisor, eftersom vi inte har någon nu. Arbetet är inte betungande (gå igenom räkenskaperna någon gång i början på nästa år, vilket tar på sin höjd ett par timmar.

Om du kan tänka dig att ställa upp så, eller känner nån som kan tänka sig, kan du höra av dig till styret@ctrl-c.liu.se. Man behöver inte vara medlem i föreningen för att bli revisor.

(Daniel Högkvist)


4. Tetrismästare

Den 15:e korades Ctrl-C:s tetrismästare.
Med 336854 poäng blev Wingel (Christer Weinigel) den som kammade hem segern.
Grattis!

(Redax)


5. Hawaiifest

Ctrl-C:s eminenta festkommittè ordnade den efterlängtade Hawaiifesten. Trots lite strul och allmänt obehag tycktes deltagarna vara ganska nöjda med festen i alla fall.

Efter att ha mumsat i sig maten och druckit upp vinet, fortsatte allmän konversation och mysighet. Kvällen avslutades med att dekorationerna åts upp (ananas).

På festen figurerade även Pelle Dellby (aka tomten).

(Mika Perälä)


/Nu stänger vi butiken för denna gång, sa Redax.

Htmlifierad av Mika Perälä <mikap@ctrl-c.liu.se>