Ctrl-T Juni 1997
================

Jaha: Det blev ingen Ctrl-T i maj. Fanns helt enkelt inte så mycket att skriva om. Nå.

/Magnus Bark, Info-C, <bark@ctrl-c.liu.se>

Ordph orerar!
=============

Nu sitter man här igen, framför tangentbordets dystra sken och stirrar stint in i skärmen på en ny Macintosh. Äntligen lyckas den att få upp FTP-servern! Hurra! Jubel! Nu kan man obehindrat... Nähä. Nätverksfel. Typiskt...

Tacka vet ja att sätta sig bakom en arbetsstation i PULet! Där är det inte många saker som krånglar! Förrutom vissa vattentillskott genom taket och att vissa element i PULet verkar ha till uppgift att hindra skärmen från att stabilisera sig. Trots det rekommenderar jag att man ibland slappnar av i Ctrl-Cs PUL och om man känner för det så kan man gå över till Lysators del av huset och hälsa på Lysiterna också!

Men nog om det! Läs Ctrl-T och glöm för all del att inte tacka redaktören för hans ouppmärksammade slit med att få fram artiklar till Ctrl-T!

/Mika Perälä, Orph, <mikap@ctrl-c.liu.se>

Lite spel, kanske?
==================

Nu finns spelet MAHJONG på ctrl-c. Skriv bara MAH vid prompten. Det är alltså patiens-varianten "para samman lika brickor". Kända buggar är att skuggorna efter brickor tar lite tid på sig att försvinna, och att man inte kan slå av hjälpen om man slår på den. Tyvärr finns varken källkod eller hjälp.

/Magnus Bark, Info-C, <bark@ctrl-c.liu.se>

Markören har kommit!
====================

Ja, du läste rätt! En markör har givits ut! Hissa upp Daniel Högkvist i en flaggstång, ty utan hans heroiska bedrift hade det inte blivit av. Tidningarna ligger i en låda i PULet. Gå dit, ta ett ex och stryk dig från listan som ligger i lådan.

Kan du inte ta dig till PULet, skicka ett mail till mig, så postar vi ett ex åt dig. Tyvärr är detta ganska dyrt, så vi försöker undvika snigelpost.

/Magnus Bark, Info-C, <bark@ctrl-c.liu.se>

Ny i gänget? Se våra Nolleproduktioner!
=======================================

Bråttom, bråttom.

Nu på torsdag (den 19e juni) kommer filmklassikern "Ctrl-C - din vän i IT-världen" samt diabildbandet "Datorföreningar i Sverige; Ctrl-C".

Platsen är MikaBio, Björnkärrsgatan 5a32. Tiden är 20:00. Missa inte chansen att få se dessa klassiker!

/Magnus Bark, Info-C, <bark@ctrl-c.liu.se>


Vi kör OpenVMS!

Ctrl-T <ctrl-t@ctrl-c.liu.se>
Denna sida har setts 3,805 gånger.
Ändrad 2004-12-07