CTRL-T MAJ 1997
===============

Ledare (Cu?)
============

Det blir ingen stor Ctrl-T den här gången, då jag har lite att stå i, webservern är nere, men iaf, här är den, ute i tid. Glöm inte årsmötet!

/bark, InfoC,

Ordph orerar
============

Hej på er alla glada!

Nu börjar det närma sig ett årsmöte igen! Denna gång blir det av också! Men mer om det under rubriken Årsmöte. Tror jag... Det jag tänkte säga är att ni ska passa på att läsa Markören, när den nu når er. Det är en bra tidning. Heder å tack till Daniel som fixade den! Det kanske står lite mer om det under någon lämplig rubrik som den ytterst kompetente och allmänkunnige redaktören för Ctrl-T lagt dit.

Men! Snart lider verksamhetsåret mot sitt slut och jag kommer att tacka för mig i styrelsens arbete. Jag har ju varit med i ca 2.5 år i styrelsen. Det är dags för nya och friska krafter att ta över och driva föreningen framåt mot en strålande framtid! Att knyta ihop den otroliga kompetens och arbetsvilja som ligger och vilar i föreningen! Men nog för orerandet denna gång. Kanske får jag chansen att orera någon mer gång... Vem vet!

/Mika, ordph, mikap@ctrl-c.liu.se

Årsmöte
=======

Glöm nu inte bort årsmötet den 26/5 kl 19.00! På årsmötet skall en ny styrelse väljas och givetvis ska vi fika! Årsmötena brukar vara roliga att deltaga på. En stor del av föreningens själ blottas på dessa tillfällen! Varning dock för personer med svag hälsa. Solglasögon rekommenderas.

Årsmötet hålls i T.E-huset, som trots namnet är ett rum i A-huset, på Universitetsområtet i Valla. Man kan hitta dit om man går in i ingång A 15 och följer pilarna uppför trappen.

Välkomna!

/styret, styret@ctrl-c.liu.se

Ctrl-C mot spammandet!
======================

I och med installationen av mailhanteraren MX 5.0, fick vi möjligheten att stänga ute mail från spam-siter, som vi i staff-gruppen anser inte ha följt den hyfs som vi ser självklar på internet. Har du synpunkter på detta, skriv ett mail till oss på adress . Vi återkommer senare med listan på de siter som har stängts av.

/bark, bark@ctrl-c.liu.se


Vi kör OpenVMS!

Ctrl-T <ctrl-t@ctrl-c.liu.se>
Denna sida har setts 3,675 gånger.
Ändrad 2004-12-07